Vilka är vi?

Med en gedigen erfarenhet och en passion för byggbranschen är vi på Limhamns Byggservice AB redo att betjäna er. Vårt team av kvalificerade yrkespersoner strävar efter att leverera högkvalitativa byggtjänster som möter era behov. Vi är dedikerade till att skapa enastående resultat och ge er den bästa möjliga upplevelsen.

Kvalitet och precision i varje detalj

Vår historia

Bygg med kärlek och kvalitet

Vår byggresa började med en passion för att leverera enastående byggtjänster till våra kunder. Vi grundades av två erfarna byggexperter med en gemensam vision och dedikation till kvalitet och kundnöjdhet.
Från början var vårt fokus att erbjuda skräddarsydda bygglösningar som möter våra kunders behov och önskemål. Genom att sätta höga standarder för utförande och noggrannhet har vi vunnit förtroende hos våra kunder och etablerat oss som en pålitlig byggpartner.

Vi är stolta över att ha utfört en mängd olika byggprojekt och skapat vackra och funktionella utrymmen för våra kunder. Med vårt dedikerade team av kvalificerade yrkespersoner fortsätter vi att sträva efter att överträffa förväntningarna och leverera byggtjänster av högsta kvalitet. Vår historia är en fortsättning av vår passion och engagemang för byggbranschen. Vi ser fram emot att vara en del av era framtida byggprojekt och skapa vackra resultat tillsammans.

Uppskattat av Många

Limhamns Byggservice AB gjorde ett fantastiskt jobb med vårt renoveringsprojekt. De var professionella, pålitliga och resultatet överträffade våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med deras arbete och rekommenderar dem starkt!
Jessica Nilsson
Jessica Nilsson
Limhamns Byggservice AB var enastående att arbeta med. Deras expertis och precision gjorde att vårt byggprojekt flöt smidigt och blev en framgång. Vi är imponerade av deras professionalism och kundfokus. Tack för det fantastiska arbetet!
Ulf Månsson
Ulf Månsson
Vi är oerhört tacksamma för Limhamns Byggservice AB's fantastiska insats. Deras dedikerade team arbetade med högsta kvalitet och noggrannhet för att förvandla vårt hus till vårt drömhem. Resultatet är enastående och vi rekommenderar dem varmt till alla som letar efter pålitliga byggexperter.
Kristin Persson
Kristin Persson